Handlezen in Hoorn

Jouw handen staan boordevol informatie. Van de lijnen en patronen in je hand tot de stand van je vingers.

Jouw handleiding in je handen!

handlezen

Handlijnkunde

Handlijnkunde is eeuwenoud en een bewezen methodiek om de persoonlijkheid te duiden. De lijnen, vingers en kenmerken staan voor specifieke eigenschappen. De analyse hiervan in handen geven inzicht in persoonlijk, duo of groepsfunctioneren.

Westerse handanalyse

Handanalyse of Handlijnkunde wordt vaak in verband gebracht met het voorspellen van de toekomst. Echter, westerse handanalyse is gericht op karakter duiding, talentanalyse en consultatie over persoonlijke ontwikkeling. Dat is ook hoe ik handanalyse gebruik in mijn praktijk.

Energiebanen

In de handen komen de uiteinden bij elkaar van alle energiebanen of meridianen die door je lijf lopen. Dat maakt het voor mij verklaarbaar waarom je in de handen kan lezen over jouw mogelijkheden, gevoelens, gedachten en ervaringen. Al deze aspecten van jouw zijn opgetekend in de lijnen, vormen, tekens, stand van de hand en vingers. Ik heb geleerd dat te duiden en te analyseren en dat is wat ik aan je teruggeef in een handanalyse. Jij krijgt dus een beeld van wie je was, wie je bent en wat je mogelijkheden zijn en hoe je
daarmee vorm kan geven aan jouw verlangens. Jij krijgt als het ware een spiegel voorgehouden.

Handafdrukken

Bij een handanalyse kan ik direct uit je hand lezen maar omdat een sessie ruim een uur duurt maak ik liever handafdrukken. Ook omdat de lijnen in je hand veranderen over tijd, net als jij dat doet, is het mooi de afdrukken te gebruiken als momentopname.
Ik maak handafdrukken van je beide handen met zwarte verf op wit papier.

Op die manier springen de lijnen eruit. Ik maak aantekeningen van de overige kenmerken van de hand, zoals de vorm, stand van de vingers, kleur en ik pak in de sessie zo nu en dan je handen erbij om te checken met de afdruk.

In kaart

In de sessie breng ik je kwaliteiten, blokkades en je levensloop met invloedrijke momenten en gebeurtenissen in kaart. Ik ga ik in op eventuele vragen en we gaan in gesprek over de thema’s die op het moment bij je spelen. Ik hoor vaak dat mensen zich gezien voelen in de sessie, krijgen beter zicht op wat hen op dit moment blokkeert, zien nieuwe wegen en oplossingen om verder te komen en kunnen beter keuzes maken

Share

Share on facebook
Share on linkedin

Contact opnemen

talentanalyse

Handlezen

Cadeaubon
25
vanaf
 • Kortingsbon vanaf € 25
 • Bon voor volledige sessie
actieprijs

Handlezen

Op locatie/feestje/evenement
90
per uur
 • Unieke ervaring
 • Persoonlijke blik in de handen
Meest gekozen

Handlezen

Individuele sessie
90
1,5 uur
 • Talenten in kaart
 • Incl. afdrukken, opname en uitwerking
Populair

Handlezen

Ouder en kind
180
2,5 uur
 • Tot 16 jaar
 • Inclusief 20 min intake
actieprijs

Handanalyse

Duo sessie
180
2,5 uur
 • Partners
 • Moeder & kind/ broer & zus
 • Vrienden
 • Zakenpartners
Meest gekozen

Handlezen

Workshop
45
Per persoon
 • Werken met eigen handen
 • Incl. handout
Populair
ONT-MOETEN

Over Jacquelien Weel

Ik ben vooral benieuwd naar jou. En hier wat over mij.

Coach, handlijnkundige, moeder, dochter, trainer, netwerker, numeroloog, zus, sociaal wetenschapper, vriendin, klassenmoeder, workshopleider………

Allemaal rollen die ik heb en daarin ben ik in verbinding met anderen. Dat is wat ik heerlijk vind. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen, groot en klein, van alle geloven, achtergronden, overtuiging en culturen.

In mijn loopbaan is dat altijd mijn vertrekpunt geweest. Als afgestudeerd sociaal wetenschapper werkte ik internationaal in ontwikkelingssamenwerking. Leren en adviseren van diverse partijen deed ik met passie en steeds vanuit verbinding.

In de diversiteit aan mensen die ik ontmoette trok persoonlijke ontwikkeling mij steeds meer. In 2010 begon ik de opleiding Handlijnkunde en coaching en schoolde mij in numerologie, astrologie, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Sinds 2012 heb ik mijn eigen praktijk in Amsterdam en Hoorn.

De kennis, ervaring en methodieken die ik in mijn rugzak heb maken mijn werk tot een feestje. Aan mij bewijzen deze methoden zich dagelijks als ik mensen in verbinding zie komen met zichzelf en elkaar. Ik zie het bij mensen, groepen en duo’s wie ik hun uitdagingen en mogelijkheden spiegel. Ik zie het door de antwoorden die mensen in zichzelf vinden. En ik zie het in de coachingstrajecten waarin ik mensen bewust maak van hun eigen vleugels en hen weer zie vliegen!