ONTMOET JEZELF!

Jij krijgt een volledig programma dat jou helpt het moeten los te laten en in contact te komen
met jezelf.

De filosofie van het ONT-MOETEN

Wij hebben het tegenwoordig druk. Heel druk met duizend dingen die we denken te MOETEN. Maar jij moet niks! Jij bent een vrij mens en jij kan je leven vanuit vrijheid vormgeven. Jij bent de beste adviseur van jezelf. Als jij het MOETEN loslaat ONTMOET je JEZELF. Als jij jezelf ONTMOET dan krijg je elke dag gratis advies van jezelf en kom je in contact met jouw kompas. Rest je nog er naar te luisteren en dan….

Dan ben je vrij van MOETEN. Dan kan je vrij koersen op jouw kompas. Dan kan je het avontuur aan gaan dat LEVEN heet.

In contact met jouw kompas

Hoe werkt het?

Jij krijgt een volledig programma dat jouw helpt het moeten los te laten en in contact te komen met jezelf.

Volledig programma 3 weken lang dagelijkse geleide meditaties en opdrachten. Jouw momenten om jezelf te ONTMOETEN. Jij neemt jouw moment waar en wanneer jij wilt.

3 weken In 3 weken kom jij in contact met jouw kompas. Je leert luisteren naar je hoofd, buik en hart en ONTMOET jezelf.

10 minuten Kan dat als je het heel druk hebt? Ja dat kan! Het kost enkel 10 minuten per dag. Die 10 minuten ben jij meer dan waard!

Online community Via de online community krijg jij wekelijkse inspiratie. Jij staat er niet alleen voor. Je helpt elkaar ONTMOETEN

15 % korting Jij krijgt nu 15% introductie korting. De meditaties en opdrachten tot je beschikking voor slechts 79,- all in.

Ondersteuning Ik weet hoe druk het leven kan zijn. Niet iedereen kan zichzelf motiveren. Met 4 sessies begeleid in jou in realtime of online. We stellen jouw doel vast en ik reflecteer en motiveer je wekelijks met jouw ONTMOET JEZELF. Nu voor 399,- all in.

In 3 stappen naar ONTMOET JEZELF

Deze drie weken ga je heel bewust naar je lichaam luisteren. Je lichaam is uniek en fascinerend. Het vertelt je wanneer jij aan het MOETEN bent. Je lichaam is een kompas die je de weg wijst. Een vrije weg waar MOETEN niet bestaat.

Hoe ziet ONT-MOET JEZELF eruit?

Jij krijgt:

Gratis proefles

Ervaar het begin van ONTMOET JEZELF met de gratis proefles.

Week 1 maandag intro

Week 1 maandag challange

Week 1 maandag nawoord

ONT-MOETEN

Over Jacquelien Weel

Ik ben vooral benieuwd naar jou. En hier wat over mij.

Coach, handlijnkundige, moeder, dochter, trainer, netwerker, numeroloog, zus, sociaal wetenschapper, vriendin, klassenmoeder, workshopleider………

Allemaal rollen die ik heb en daarin ben ik in verbinding met anderen. Dat is wat ik heerlijk vind. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen, groot en klein, van alle geloven, achtergronden, overtuiging en culturen.

In mijn loopbaan is dat altijd mijn vertrekpunt geweest. Als afgestudeerd sociaal wetenschapper werkte ik internationaal in ontwikkelingssamenwerking. Leren en adviseren van diverse partijen deed ik met passie en steeds vanuit verbinding.

In de diversiteit aan mensen die ik ontmoette trok persoonlijke ontwikkeling mij steeds meer. In 2010 begon ik de opleiding Handlijnkunde en coaching en schoolde mij in numerologie, astrologie, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Sinds 2012 heb ik mijn eigen praktijk in Amsterdam en Hoorn.

De kennis, ervaring en methodieken die ik in mijn rugzak heb maken mijn werk tot een feestje. Aan mij bewijzen deze methoden zich dagelijks als ik mensen in verbinding zie komen met zichzelf en elkaar. Ik zie het bij mensen, groepen en duo’s wie ik hun uitdagingen en mogelijkheden spiegel. Ik zie het door de antwoorden die mensen in zichzelf vinden. En ik zie het in de coachingstrajecten waarin ik mensen bewust maak van hun eigen vleugels en hen weer zie vliegen!