Coaching

Wat is jouw kracht, wie ben jij en wat wil jij? Ik begeleid jou om die antwoorden te vinden zodat jij jouw leven, studie of werk opnieuw kan vormgeven.

Leer leven vanuit balans

persoonlijke coaching
persoonlijke coaching hoorn
persoonlijke coaching Amsterdam

Coaching hoorn

Met de coaching werk je stapsgewijs aan meer balans in jouw leven en/of werk. Jij mag jezelf ruimte geven voor verandering, vanuit een nulpunt. Daar is alle ruimte voor jouw talent, jouw kracht, op de manier waarop jij het wilt.

Dus; ben jij op zoek naar verandering, een nieuw begin of wil je meer balans in werk en/of leven. Dan is de coaching echt iets voor jou!

Verandering en balans

Wil jij jouw volle potentieel benutten? Loopbaan, studiekeuze of vragen omtrent persoonlijke ontwikkeling. Ik kan jouw talenten en mogelijkheden helder krijgen in één sessie. In de coaching begeleid ik je stapsgewijs deze in balans, in de wereld te zetten. Jouw handanalyse, jouw numerologie of het gesprek vormen het uitgangspunt.

Door middel van gesprek, opdrachten of geleide meditaties kom je tot concrete acties wat verandering en balans brengt. Je werkt doelmatig en in verbinding met jezelf.

De coaching vindt plaats in mijn praktijk in Hoorn of Amsterdam en kan ook online via videobellen.

Wanneer persoonlijke coaching

Eerdere coachees wilden bv. leven of werk met:

 • een groter gevoel van eigenwaarde
 • meer passie voelen en volgen in het leven
 • minder zelfkritiek
 • minder controle en meer loslaten
 • minder belemmering van hoogsensitiviteit

Kosten Persoonlijke Coaching

Coaching gesprekken kosten €75,- p/u inc. btw. Je kiest voor een losse sessie of een van onderstaande trajecten met veel extra’s.

Share

Share on facebook
Share on linkedin

Contact opnemen

talentanalyse

Ont-MOET Jezelf

Met mijn coachende begeleiding
399
 • 3 weken
 • 4 coaching sessies
 • Dagmeditaties
actieprijs

Coachingstraject

van 3, 6 of 9 sessies
263 vanaf
 • In 3-sessies: Duidelijk de disbalans in kaart..
 • In 6-sessies: Jij ziet jouw stip op de horizon en hoe jij in balans kan komen.
 • In 9-sessies: Compleet stappenplan hoe jij, in balans, die stip aan de horizon kan bereiken.
Meest gekozen

Ont-MOET Jezelf

Jij als beste adviseur van jezelf
79
 • 3 weken
 • Dagmeditaties
 • Opdrachten
Populair
ONT-MOETEN

Over Jacquelien Weel

Ik ben vooral benieuwd naar jou. En hier wat over mij.

Handlijnkunde is eeuwenoud en een bewezen methodiek om de persoonlijkheid te duiden. De lijnen, vingers en kenmerken staan voor specifieke eigenschappen. De analyse hiervan in handen geven inzicht in persoonlijk, duo of groepsfunctioneren. 

Handijnkundige, moeder, dochter, coach, liefste, numeroloog, zus, sociaal wetenschapper, vriendin, klassenmoeder, workshopleider………

Allemaal rollen die ik heb en daarin ben ik in verbinding met anderen. Dat is wat ik heerlijk vind. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen, groot en klein, van alle geloven, achtergronden, overtuiging en culturen.

In mijn loopbaan is dat ook mijn vertrekpunt geweest. Als afgestudeerd sociaal wetenschapper werkte ik internationaal in ontwikkelingssamenwerking. Leren en adviseren van professionals in bedrijven, organisaties, vakbonden, overheidsinstellingen en ondernemers deed ik met passie en steeds vanuit verbinding.

In de diversiteit aan mensen die ik ontmoette trok persoonlijke ontwikkeling mij steeds meer. Ik begon in 2010 aan de opleiding Handlijnkunde en coaching en schoolde mij in Numerologie en de Nulpuntmethodiek. Sinds 2012 heb ik mijn eigen praktijk in Amsterdam en Hoorn.

De kennis, ervaring en methodieken die ik in mijn rugzak heb maken mijn werk tot een feestje. De wijsheid van Handlijnkunde en Numerologie heeft zich door de eeuwen bewezen. De logica van de natuur, zoals verwerkt in de Nulpuntmethodiek, bewijst zich in iedere stap. Aan mij bewijzen deze methoden zich dagelijks als ik mensen in verbinding zie komen met zichzelf en elkaar. Ik zie het bij mensen, groepen en duo’s wie ik hun uitdagingen en mogelijkheden spiegel. Ik zie het door de antwoorden die mensen in zichzelf vinden. En ik zie het in de coachingstrajecten waarin ik mensen bewust maak van hun eigen vleugels en hen weer zie vliegen!