Teambuilding

Op zoek naar openheid en verbinding in de groep? Een workshop, groepssessie of inspiratiesessie Handanalyse zorgt daarvoor!

Meer verbinding met elkaar!

teambuilding Hoorn

Teambuilding Hoorn

Stel je een groep voor met allemaal open handen. Deze openheid is het begin van een mooie en leuke middag met elkaar. Een middag waarop je op een andere manier naar mensen en hun eigenschappen leert kijken. Wellicht zie jij meer raakvlakken met de ander dan je had gedacht. Of snap je ineens waarom je die ene persoon wel, en andere niet, van nature opzoekt.

Ik werk met groepen als: teams op de werkvloer, collega’s, vriend(inn)engroepen, bestuursleden, families, leesclubs of groepen op evenementen en festivals. De groepsessie zorgt voor verbinding en nieuwsgierigheid naar elkaar. Of mensen elkaar nu heel goed kennen of niet.

Kosten Teambuilding

Groepsessies zijn al mogelijk vanaf 9 euro per persoon!
Bij een groep sessie stem ik af of de vraag. Afhankelijk van de groepsgrootte, doel, budget en locatie maken we een mooi en sterk programma van. Hieronder wat voorbeelden.

Meer informatie, neem dan contact met mij op!

Share

Share on facebook
Share on linkedin

Contact opnemen

talentanalyse

Groepsessies Handanalyse – Handen Ineen

Vanaf 4 personen
45
per persoon
 • Inhoud op basis van jullie handen
 • Inclusief handafdrukken
 • Korte persoonlijke sessie
 • Bijzondere ontmoeting met elkaar

Inspiratiesessie Handanalyse

Max 25 personen
225
2 uur
 • Inhoud op basis van de handen uit de groep
 • Wat vertellen handen over jezelf en anderen
 • Voor groepen tot 25 personen
 • Bijzondere ervaring van 2 uur

Teambuilding Handanalyse – Hands on

Max 35 personen
550
per dagdeel
 • Op maat gemaakt en interactief
 • Inzicht in elkaars kwaliteiten en uitdagingen
 • Werken met opdrachten
 • Verbindend programma
ONT-MOETEN

Over Jacquelien Weel

Ik ben vooral benieuwd naar jou. En hier wat over mij.

Coach, handlijnkundige, moeder, dochter, trainer, netwerker, numeroloog, zus, sociaal wetenschapper, vriendin, klassenmoeder, workshopleider………

Allemaal rollen die ik heb en daarin ben ik in verbinding met anderen. Dat is wat ik heerlijk vind. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen, groot en klein, van alle geloven, achtergronden, overtuiging en culturen.

In mijn loopbaan is dat altijd mijn vertrekpunt geweest. Als afgestudeerd sociaal wetenschapper werkte ik internationaal in ontwikkelingssamenwerking. Leren en adviseren van diverse partijen deed ik met passie en steeds vanuit verbinding.

In de diversiteit aan mensen die ik ontmoette trok persoonlijke ontwikkeling mij steeds meer. In 2010 begon ik de opleiding Handlijnkunde en coaching en schoolde mij in numerologie, astrologie, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Sinds 2012 heb ik mijn eigen praktijk in Amsterdam en Hoorn.

De kennis, ervaring en methodieken die ik in mijn rugzak heb maken mijn werk tot een feestje. Aan mij bewijzen deze methoden zich dagelijks als ik mensen in verbinding zie komen met zichzelf en elkaar. Ik zie het bij mensen, groepen en duo’s wie ik hun uitdagingen en mogelijkheden spiegel. Ik zie het door de antwoorden die mensen in zichzelf vinden. En ik zie het in de coachingstrajecten waarin ik mensen bewust maak van hun eigen vleugels en hen weer zie vliegen!